Suosittele meitä

Pinnoitettujen lattioiden hoito-ohjeet

Tutustu Degussa CC Finland Oy:n epoksipinnoitteisten ja polyuretaanimassalla päällystettyjen lattioiden pesu- ja hoito-ohjeisiin ja pidä yrityksesi lattiat kunnossa.

Epoksipinnoitteisen tai PU-massalla päällystetyn lattiapinnan puhdistamiseen soveltuvat kaikki maali- ja muovilaattapinnoitteiden pesuun tarkoitetut miedot pesuaineet, joiden ph on 7–9.

Käyttöönottopuhdistus

Lattialta poistetaan ja pyyhitään kaikki irtoroskat. Tarkistetaan onko lattia-alueella roiskeita öljystä, rasvoista, kumijäljistä tai muusta vastavasta liasta. Tällaisilla alueilla suoritetaan puhdistus käyttämällä tarvittaessa esim. sitruunahappopohjaista pesuainetta ja hieman voimakkaampaa hankausta. Lattia huuhdellaan huolellisesti puhdistuksen jälkeen.

Lattia pestään lievästi emäksisellä pesuaineella. Harjan tai lattiapesukoneen laikan tulee olla pehmeä, jottei lattia turhaan naarmuunnu.

Viikoittainen puhdistus

Lattia puhdistetaan käyttämällä pehmeää harjaa tai lattiapesukoneen laikkaa, jottei lattia turhaan naarmuunnu. Pesuaineeksi soveltuvat kaikki maali- ja muovilaattapinnoitteiden pesuun tarkoitetut miedot pesuaineet, joiden ph on 7–9.

Voimakkaiden, kaakelipintojen puhdistamiseen tarkoitettujen pesuaineiden käyttö ei ole suotavaa.

Polymeeripinnoitteella päällystetyn lattian vahaus on tarpeeton.

Roiskeet ja pinttynyt lika

Roiskeet ja kemikaalijäämät poistetaan välittömästi valumien jälkeen. Pinttynyt lika poistetaan emäksisellä pesuaineella harjaamalla voimakkaammin karkealla harjalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teollisuuden Lattiapalvelu Lanat Oy on teollisuuden lattiapinnoituksen asiantuntija Turun seudulla.

Avaa hoito-ohjeet PDF-tiedostona!

Pesuohjeet synteettisille lattioille PDF-tiedostona.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Väntsintie 4, Kaarina

Käyntiosoite:

Postiosoite:

Väntsintie 4 c, 20780 Kaarina Karakuja 7, 20660 Littoinen 

  • Luotettava kumppani
  • BASF