Basf pinnoitteet

Teemme lattian pinnoitusta kaikille teollisuuden aloille BASF lattianpinnoitteilla, mm. Valmet Automotive Uusikaupunki 15500m2 Mercedes kokonpanolinjan alueet aikataulusta edellä valmistuen. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. rakennusliikkeet ja yritykset suurista pieniin. IV-konehuoneet, parkkihallit, suurkeittiöt, pesuhallit, puhdastilat, varastot, autokaupat, autotehtaat, korjaamohallit ja kylmätilat, autotallit sekä erilaiset tekniset tilat. Työskentelemme pääasiassa Varsinais-Suomen seudulla, mutta tarjousta kannattaa kysyä myös kauemmas!

UCRETE – maailman kestävin lattia

Käytämme lattian pinnoituksessa korkealaatuisia BASF-tuotteita, jotka ovat teknisesti hyvin toimivia ja lisäksi niillä on erinomainen hinta–laatu-suhde. Toimimme yhteistyössä BASF Oy:n kanssa, jonka ansiosta saamme tarvittaessa nopeasti tukea teknisten kysymysten edessä.

Laajaan pinnoitevalikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat BASF tuotteet:

 • BASF Ucrete MF, MT, RG, HF60, UD200, HF100 -erikoispinnoitteet vaativiin kohteisiin kuten auton pesuhallit, prosessiteollisuus, tuotantotilat.
 • BASF Masterseal M869 -polyuretaanipinnoitteet mm. vesieristyksiin.
 • BASF Mastertop 1325 -pinnoitusjärjestelmät, Mastertop-epoksit sileänä tai hiertomassana.
 • BASF Mastertop 1324 AS ja ESD -pinnoitejärjestelmät.
 • BASF Nopeat DEGADUR -akryylipinnoitteet soveltuvat mm. teollisuuslattioiden pinnoittamiseen, elintarviketeollisuuteen, parkkihalleihin ja kauppakeskuksiin. Pienet akryylilattiat valmistuvat käyttöön alle päivässä!
 • BASF Master Emaco tuotteet
 • Erikoistyöt, MASTERFLOW 928 -juotosmassat, mikrobetoni-injektoinnit, epoksikorkeapaine injektoinnit, polyuretaani-injektoinnit, putkiurat, piikkaukset ja korjaukset nopeasti kovettuvilla erikoismassoilla.

Tutustu BASF:n tuotteiden värikarttaan! (pdf)

Lataa pinnoitteiden hoito-ohjeet! (pdf)

Pyydä tarjous!

Teollisuuden Lattiapalvelu Lanat Oy:n toiminnan valtteja ovat toimitusvarmuus sekä sovituissa aikatauluissa pysyminen. Toimitamme asiakkaidemme urakat valmiiksi ajallaan ja työt tehdään asiakkaan ehdoilla: myös viikonloppuisin ja jopa yötyönä.

Ota nyt yhteyttä ja kysy tarjousta pinnoitukselle!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teollisuuden Lattiapalvelu Lanat Oy
Karakuja 7
20660 Littoinen

Y-tunnus: 10443382
Puh: 0400 788 586

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teollisuuden Lattiapalvelu Lanat Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Käyntiosoite:

Postiosoite:

Puustellinpolku 25B  12  00410 HELSINKI Puustellinpolku 25B  12  00410 HELSINKI