Suosittele meitä

Basf pinnoitteet

Teemme lattian pinnoitusta kaikille teollisuuden aloille BASF lattianpinnoitteilla, mm. Valmet Automotive Uusikaupunki 15500m2 Mercedes kokonpanolinjan alueet aikataulusta edellä valmistuen. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. rakennusliikkeet ja yritykset suurista pieniin. IV-konehuoneet, parkkihallit, suurkeittiöt, pesuhallit, puhdastilat, varastot, autokaupat, autotehtaat, korjaamohallit ja kylmätilat, autotallit sekä erilaiset tekniset tilat. Työskentelemme pääasiassa Varsinais-Suomen seudulla, mutta tarjousta kannattaa kysyä myös kauemmas!

UCRETE – maailman kestävin lattia

Käytämme lattian pinnoituksessa korkealaatuisia BASF-tuotteita, jotka ovat teknisesti hyvin toimivia ja lisäksi niillä on erinomainen hinta–laatu-suhde. Toimimme yhteistyössä BASF Oy:n kanssa, jonka ansiosta saamme tarvittaessa nopeasti tukea teknisten kysymysten edessä.

Laajaan pinnoitevalikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat BASF tuotteet:

  • BASF Ucrete MF, MT, RG, HF60, UD200, HF100 -erikoispinnoitteet vaativiin kohteisiin kuten auton pesuhallit, prosessiteollisuus, tuotantotilat.
  • BASF Masterseal M869 -polyuretaanipinnoitteet mm. vesieristyksiin.
  • BASF Mastertop 1325 -pinnoitusjärjestelmät, Mastertop-epoksit sileänä tai hiertomassana.
  • BASF Mastertop 1324 AS ja ESD -pinnoitejärjestelmät.
  • BASF Nopeat DEGADUR -akryylipinnoitteet soveltuvat mm. teollisuuslattioiden pinnoittamiseen, elintarviketeollisuuteen, parkkihalleihin ja kauppakeskuksiin. Pienet akryylilattiat valmistuvat käyttöön alle päivässä!
  • BASF Master Emaco tuotteet
  • Erikoistyöt, MASTERFLOW 928 -juotosmassat, mikrobetoni-injektoinnit, epoksikorkeapaine injektoinnit, polyuretaani-injektoinnit, putkiurat, piikkaukset ja korjaukset nopeasti kovettuvilla erikoismassoilla.

Tutustu BASF:n tuotteiden värikarttaan! (pdf)

Lataa pinnoitteiden hoito-ohjeet! (pdf)

Pyydä tarjous!

Teollisuuden Lattiapalvelu Lanat Oy:n toiminnan valtteja ovat toimitusvarmuus sekä sovituissa aikatauluissa pysyminen. Toimitamme asiakkaidemme urakat valmiiksi ajallaan ja työt tehdään asiakkaan ehdoilla: myös viikonloppuisin ja jopa yötyönä.

Ota nyt yhteyttä ja kysy tarjousta pinnoitukselle!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Väntsintie 4, Kaarina

Käyntiosoite:

Postiosoite:

Väntsintie 4 c, 20780 Kaarina Karakuja 7, 20660 Littoinen 

  • Luotettava kumppani
  • BASF